water treatment water professionals

Никол-Н ООД

инженеринг, доставка, монтаж и сервиз на промишлени и битови инсталации за обработка на води

 

Фирма "Никол-Н" ООД асемблира инсталации за пречистване на води с елементи на водещи фирми (американски, канадски, немски, френски, италиански, китайски, тайвански, корейски и други). Работим директно със заводите-производители, като обръщаме изключително внимание на качеството на елементите. Естествено заводските цени са по-ниски, без да се използват посредници.

Основен елемент са управляващите клапани на Osmonics > GE > Pentair (Autotrol, Performa, Magnum) и резервни части за тях, които поддържаме на склад. Те се отличават с прекрасна хидравлика, надежност и простота в обслужването и управлението им, а също така с много добро съотношение цена - качество. Фирма "Никол-Н" ООД използва и управляващи клапани Clack, Fleck, Siata, Runxin, Wave Cyber и др.

Филтърните колони от полиетилен и стъклопластова оплетка, които използваме, са на един от лидерите в промишленоста - китайската фирма Wave Cyber. Продукцията им се отличава с високо качество и много добри цени. Използваме и филтърни колони на фирмите Canature, Park и др.

В инсталациите използваме филтриращи среди на световни лидери като Bayer > Lanxess, Jacobi, а също и на Dow > Dupont, Clack и др.

Филтърни системи за механично пречистване

Прочети още...

Филтърни системи с активен въглен

Прочети още...

Филтърни системи за отнемане на желязо и манган

Прочети още...

Омекотителни системи и инсталации

Прочети още...

Филтърни системи за обезсоляване (деминерализация)

>в процес на обновяване<

Прочети още...

Филтърни системи за микробиологична обработка (анти-бактериални системи)

>в процес на обновяване<

Прочети още...