water treatment water professionals

Никол-Н ООД

инженеринг, доставка, монтаж и сервиз на промишлени и битови инсталации за обработка на води

 

Osmonics – американската компания OSMONICS е минала дъльг път в областта на новите технологии за пречистване на течности, започвайки от 1969г., когато представя своят първи продукт – устроиства на принципа на обратна осмоза (RO).

Това е било първото комерсиално применение на мембранната технология "crossflow" (тангенциално разделение на потока). От тогава OSMONICS се смята за най-добрата компания за производство на висококачествено оборудване, използвайки най-новите и модерни технологии за пречистване и обработка на водата, филтрация и разделяне на течностите.

GE Osmonics – от 2003г. компанията OSMONICS влиза в състава на един от най-големите концерни в света GENERAL ELECTRIC.

GE Osmonics е една от най-интегрираните компании на световния пазар на оборудване за водоподготовка. Компанията остава световен лидер , като постянно разширява своя асортимент от надежни изделия за промишленността и бита.

Wave Cyber (Шанхай) Co. е компания, разработваща и произвеждаща компоненти за системите за филтриране и водоподготовка.

Колоните от стъклопласт и композитни материали Wave Cyber се отличават със своето качество на изработка, високи технически характеристики и надежност в съчетание с достъпна цена.

Pentair е един от глобалните лидери в сферата на водоподготовката. Историята на компанията започва през 1966 година и от тогава до сега нейните продукти и решения са неразделна част от оборудването в множество индустрии.

Pentair притежава множество търговски марки, в това число:

  - Fleck - автоматизирани управляващи клапани, използвани в системите за пречистване на вода.
  - Structoral - филтърни колони от полиетилен с оплетка от стъклопласт.
  - Magnum, Performa y Autotrol - автоматизирани управляващи клапани, използвани в системите за пречистване на вода, в съвместно производство с General Electric от 2008 година.